Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εξέταση για κορωνοϊό στους εκπαιδευτικούς των Ειδικών σχολείων Ν.Προποντίδας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δημοτικής αρχής στο αίτημα των εκπαιδευτικών, που διδάσκουν στα ειδικά σχολεία του Δήμου Ν.Προποντίδας, για πραγματοποίηση «rapid tests» ανίχνευσης του κορωνοϊού, δεδομένου ότι τα ειδικά σχολεία εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά.


Έτσι χθες, μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, ελήφθησαν από την κινητή ομάδα του δείγματα εργαζομένων στο Ειδικό Σχολείο Ν. Προποντίδας και εργαζομένων στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νέας Προποντίδας (ΕΝ. ΕΕ.ΓΥ.Λ.).

Σύμφωνα με ενημέρωση, που είχαμε, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά και η λειτουργία των δομών συνεχίζεται κανονικά τηρώντας βέβαια όλα τα υποδεικνυόμενα μέτρα προστασίας.

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα