Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: 56χρονη βγήκε νικήτρια από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πολυγύρου!

Έδωσε τη μάχη της με τον κορωνοϊό για 17 συναπτές μέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πολυγύρου και βγήκε νικήτρια!

 

Μια 56χρονη γυναίκα από το Δήμο Ν. Προποντίδας εισήχθη στο Νοσοκομείο Πολυγύρου θετική στον κορωνοϊό, έχοντας παράλληλα βαριά συνυπάρχουσα Παθολογία, ανοσοκαταστολή και ρευματοειδή αρθρίτιδα.

 

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της εμφάνισε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονία, διασωληνώθηκε στη Μ.ΕΘ και αργότερα τραχειοστομήθηκε.

 

Όπως αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι στο halkidikinews.gr οι ώρες που έζησε η 56χρονη και οι ίδιοι ήταν πολύ δύσκολες. Όμως με την στενή παρακολούθηση των γιατρών του Νοσοκομείου Πολυγύρου και τη φροντίδα όλου του προσωπικού, η γυναίκα κατάφερε μετά από 17 ημέρες και  εξήλθε με δική της αναπνοή!

 

Την ώρα που έβγαινε από τη ΜΕΘ η 56χρονη γιατροί και νοσηλευτές την χειροκρότησαν και της ευχήθηκαν περαστικά και καλή δύναμη! Η 56χρονη νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πολυγύρου υπό στενή παρακολούθηση, καθώς τα τεστ που της έγιναν ήταν αρνητικά στον ιό και η ίδια είναι καλά στην υγεία της.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα