Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: ρεκόρ με 74 κρούσματα στη Χαλκιδική

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας στη Χαλκιδική, καθώς σήμερα ο ΕΟΔΥ, πρώτη ημέρα εφαρμογής του lockdown ανακοίνωσε 74 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Χαλκιδικής, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές.

 

Στη χώρα ανακοινώθηκα 2556 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Συνολικά 207 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 45 (21.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 315 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

 

Στο μεταξύ, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) βρέθηκε το πρωί της  Παρασκευής στο Δήμο Σιθωνίας για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού, στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή για την πρόληψη και την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία. Συνολικά έγιναν 53 τεστ σε υπαλλήλους και αιρετούς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα