Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κρούσματα κορωνοϊού σε υπαλλήλους του Δήμου Πολυγύρου

Τα επίσημα αποτελέσματα των τεστ covid-19, στα οποία υπεβλήθη το προσωπικό του Δήμου Πολυγύρου την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος. Βάσει των αποτελεσμάτων βρέθηκαν 6 θετικά κρούσματα.

Το δημαρχείο Πολυγύρου παραμένει κλειστό ως τις 13 Νοεμβρίου, διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά  πρωτόκολλα, ενώ έγιναν οι αναγκαίες απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του.

Ο κ. Ζωγράφος σε δήλωσή του ανέφερε:

"Επιθυμία μας είναι να ενημερώνουμε πιο άμεσα τους πολίτες για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη διασπορά της πανδημίας στον τόπο μας, ωστόσο δεν υπάρχει πάντα έγκαιρη πληροφόρηση από την κεντρική διοίκηση και η πρόσβασή μας σε τέτοιες πληροφορίες καθίσταται δύσκολη και ανεπαρκής, πράγμα το οποίο το έχουμε καταγγείλει επανειλημμένως.
Πιέζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επισκεφτεί τον Πολύγυρο κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, ώστε να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ στους δημότες και να ληφθούν από όλους μέτρα προστασίας.
Μετά την αύξηση κρουσμάτων στον τόπο μας, βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και είναι απαραίτητο να πρυτανεύσει η λογική και η ατομική ευθύνη σε όλα τα επίπεδα.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι πότε θα κρατήσει όλο αυτό. Ο καθένας από μας, καλό θα είναι. να περιορίσει τις μετακινήσεις του στο απολύτως απαραίτητο, να μείνει στο σπίτι του, να μην έρχεται σε άσκοπη συναναστροφή με άλλα πρόσωπα. Μόνο έτσι μπορεί να επιβραδυνθεί η εξάπλωση, να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης και να κερδίσουμε χρόνο.
Δε χρειάζεται πανικός αλλά σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη στάση απ όλους μας.
Μαζί θα βγούμε από αυτή την κατάσταση. Το να μείνουμε σπίτι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, είναι η μόνη επιλογή αλλά και η υπεύθυνη στάση, που πρέπει να τηρήσουμε.
Καλή δύναμη σε όλους μας"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα