Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Χρήστος Βορδός μιλά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό -VIDEO-

 Ο κ. Χρήστος Βορδός, Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Πού εντοπίζει το πρόβλημα της ραγδαίας διασποράς.



Ασυμπτωματικός ασθενής ήταν ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χαλκιδικής όπως ανέφερε μιλώντας στο LIVE NEW. Έκανε το τεστ, βγήκε θετικό και εν συνεχεία πέρασε από όλα τα στάδια της νόσου την οποία χαρακτήρισε «ύπουλη».

«Είναι ύπουλη ασθένεια, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδρο και δεν γίνεται αντιληπτο από τους νεολαίους. Εκεί εστιάζω το πρόβλημα.», ανέφερε.

«Στη πρώτη περίοδο ερχόντουσαν πολλοί νεολαίοι που δεν φορούσαν μάσκες για εσάς έχουμε κλειστεί κλπ. Υπάρχει ένα θράσος κι ένας ρατσισμός προς τους ανθρώπους μεγαλύτερη ηλικίας», πρόσθεσε.

«Πέρασα όλα τα στάδια, είχα δέκατα και μυοσκελετικούς πόνους, είχα αγευσία και απώλεια οσμής, έκανα ρίγη πέρασα όλη τη διαδικασία που είναι αρκετά επώδυνη καλό θα ήταν να αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία», σημείωσε στη συνέχεια αναφορικά στα συμπτώματα του ιού.

 

Να σημειωθεί ότι το Δημαρχείο Πολυγύρου παραμένει κλειστό λόγω 7 κρουσμάτων κορωνοϊού που διαγνώστηκαν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα