Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στα μπλε φωταγωγήθηκε το δημαρχείο Κασσάνδρας

Στα μπλε φωταγωγήθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου το Δημαρχείο Κασσάνδρας στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας με τίτλο: «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών» με αφορμή τα 75 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού.


 Την πρωτοβουλία φωταγώγησης Δημαρχιακών μεγάρων και άλλων εμβληματικών μνημείων εξέχουσας σημασίας και συμβολισμού ανέπτυξε για τη χώρα μας το Δίκτυο SDG 17 Greece,μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Κασσάνδρας.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε:
«Ο Δήμος Κασσάνδρας είναι από φέτος μέλος του Δικτύου SDG 17 Greece, του Δικτύου που είναι ο επίσημος φορέας του ΟΗΕ για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού στην Ελλάδα.
Έτσι, με επίκεντρο τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του, την Ημέρα Ηνωμένων Εθνών συμμετείχαμε και εμείς στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών».
Η συγκεκριμένη συμβολική πρωτοβουλία υπηρετεί τις στοχεύσεις του Δικτύου SDG 17 Greece να μεταφέρει στους Έλληνες πολίτες το μήνυμα της συναδέλφωσης, της ειρήνης, της άρσης των διακρίσεων και της κοινής προσπάθειας για ένα βιώσιμο μέλλον».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα