Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ελληνικός Χρυσός επισκευάζει δέκα σχολεία στο Δήμο Αριστοτέλη

 Η Ελληνικός Χρυσός, ανέλαβε την χρηματοδότηση απαραίτητων εργασιών επισκευής σχολικών κτηρίων στην περιοχή.



Πρόκειται για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα βελτίωσης των σχολικών υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 155.000 ευρώ, που υλοποιείται από τον Δήμο Αριστοτέλη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του έτους. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται καλύπτουν άμεσες ανάγκες 10 συνολικά σχολείων στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: συντήρηση τοιχοποιίας, αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση υποστυλωμάτων, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα επισκευαστούν και οι στέγες σχολικών αιθουσών που έχουν υποστεί σοβαρές φθορές.



Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι μαθητές στο Στρατώνι, το Παλαιοχώρι, τη Στρατονίκη και την Αρναία θα έχουν στη διάθεσή τους ανανεωμένες και πιο ασφαλείς σχολικές εγκαταστάσεις ώστε να εστιάζουν απρόσκοπτα στην εκπαιδευτική διαδικασία και την μάθηση.



Η Ελληνικός Χρυσός παραμένει σταθερή αρωγός της τοπικής κοινωνίας, ως ενεργό μέλος που συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή. Από το 2012 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπερνούν τα €22 εκ. ευρώ σε πρωτοβουλίες & δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον τουρισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία, την κοινωνική και περιβαλλοντική μέριμνα στην ΒΑ Χαλκιδική.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα