Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Τσιρώνη στο δήμο Αριστοτέλη

Το Άγιο Όρος επισκέφθηκε το περασμένο τριήμερο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης και με αφορμή την επίσκεψή του αυτή πραγματοποίησε συνάντησή με τον δήμαρχο Αριστοτέλη και με μέλη του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό, το μεσημέρι της Δευτέρας και παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Σ. Παπαματθαίου, ο συντονιστής της ΠΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Μακεδονίας Κ. Γκοντίνος, πρόεδροι αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών και ενώσεων της Β. Χαλκιδικής, ο υπεύθυνος του Αγρ. Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Ν. Χατζηγιάννης και μέλη του τμήματος.

 

Συζητήθηκαν πολλά από τα θέμα τα που απασχολούν τον Αγροτικό κόσμο (δασικοί χάρτες, Ενώσεις Συνεταιρισμών, προβλήματα γεωργών και κτηνοτρόφων, δημιουργία Ενώσεων Παραγωγών, Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία κλπ). 

 

Ο αν. Υπουργός και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής επισκέφτηκαν και την τυροκομική μονάδα του Σταθώρη στην Ιερισσό και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για την παραγωγική διαδικασία της γνωστής Χαλκιδικιώτικης επιχείρησης.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα