Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύσκεψη για την πρόληψη και προστασία των μαθητών από τον κορωνοϊό

Σύσκεψη με θέμα την πρόληψη και την προστασία των μαθητών της Χαλκιδικής από τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Δημαρχείο Πολυγύρου, μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Κώστα Δεδελούδη και στην οποία συμμετείχαν Δήμαρχοι, εκπρόσωποι Δήμων της Χαλκιδικής και οι προϊστάμενοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Χαλκιδικής. 

 

Μετά και την εκ μέρους του Νοσοκομείου ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων ειδικού χώρου για την εξέταση των μαθητών, αποφασίστηκε να αγοράσουν από κοινού οι Δήμοι της Χαλκιδικής τις απαιτούμενες ποσότητες αντιδραστηρίων για τον άμεσο και αποτελεσματικό έλεγχο των παιδιών που ενδεχομένως θα παρουσιάσουν πρόβλημα.


"Μπροστά στη συνεχόμενη απειλή του κορωνοϊού, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και σε απόλυτη ετοιμότητα. Δε χρειάζεται πανικός αλλά σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη στάση απ όλους μας" σχολίασε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα