Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπές από οικίες -VIDEO-

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 4 άτομα, για κλοπές που διέπραξαν το τελευταίο διάστημα, σε περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής.



Πρόκειται για ημεδαπούς, οι οποίοι σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, εντοπίσθηκαν σε όχημα προχθές (1 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Λάρισας και συνελήφθησαν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.



Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, την 30 Σεπτεμβρίου 2020 και την 1 Οκτωβρίου, ενεργώντας μαζί με συνεργό τους, παραβίασαν αντίστοιχα μία οικία σε περιοχή της Χαλκιδικής και διαδοχικά δύο οικίες σε περιοχές της Πιερίας, από τις οποίες αφαίρεσαν ρολόγια και κοσμήματα συνολικής αξίας 6.550 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.



Σε έρευνα του οχήματος που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα στα προσκέφαλα καθισμάτων, κλοπιμαία που είχαν αφαιρέσει από την οικία στην Χαλκιδική. Επίσης, στην κατοχή του ενός ημεδαπού βρέθηκε ένα κλεμμένο ρολόι, που είχαν αφαιρέσει από οικία στην Πιερία. Τα κλεμμένα κοσμήματα και ρολόγια αποδόθηκαν στους παθόντες.


Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, που τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα