Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Αριστοτέλη: Εκπαίδευση δημοτών για τη βελτίωση των περιπατητικών διαδρομών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δήμο Αριστοτέλη το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Deutscher Wanderverband Service GmbH που προηγείται της πιστοποίησης του Αριστοτελικού Περιπάτου.



Δώδεκα δημότες πιστοποιήθηκαν από το σεμινάριο και θα εξετάσουν, θα ελέγξουν και θα βελτιώσουν το δίκτυο των περιπατητικών διαδρομών του Δήμου Αριστοτέλη, ώστε αυτό τελικά να λάβει την τελική του πιστοποίηση από τους αρμόδιους οργανισμούς.



"Η τοπική κοινωνία και οι επαγγελματίες μας αγκαλιάζουν εθελοντικά και μετατρέπουν σε δικό τους "κτήμα" τις πρωτοβουλίες μας για την τουριστική προώθηση του τόπου μας" δήλωσε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, μετά την απονομή των πιστοποιητικών στους συμμετέχοντες. 

Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αριστοτέλη πραγματοποιεί το διεθνές trekking trip, προκειμένου να οδηγήσει trekking specialists από τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Βρετανία στα μονοπάτια της περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα