Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ευχαριστήρια επιστολή Δ/ντη Αστυνομίας Χαλκιδικής στο Δ/κτη του Νοσοκομείου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, ταξίαρχος, Γιώργος Παπαδόπουλος προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Πολυγύρου, Κ. Δεδελούδη, για την πρωτοβουλία του τελευταίου ώστε να υποβληθούν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Χαλκιδικής σε test covid.



Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή, επιτρέψτε μου να εκφράσω τις ολόθερμες και εγκάρδιες ευχαριστίες μου και ταυτόχρονα να ανανεώσω την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σας, για την ανιδιοτελή πρωτοβουλία σας, ώστε το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας να υποβληθεί σε test (covid-19).


Το έμπρακτο αυτό ενδιαφέρον σας για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και η προσφορά σας αυτή αποτελεί για ακόμη μία φορά απόδειξη στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας.


Το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσκομείου σας που διοικείται στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγει, αξίζει θερμά συγχαρητήρια διότι υπερκέρασε τυχόν προβλήματα και επέδειξε με εγρήγορση και ενδιαφέρον τη διενέργεια των test.


Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η προσφορά σας, αποδεικνύει έμπρακτα τα αισθήματα αναγνώρισης του έργου που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία και η Υπηρεσία μας στο κοινωνικό σύνολο.
Σας ευχαριστώ σε υπέρτατο βαθμό για την πολύτιμη συνδρομή σας στο υπηρεσιακό μας έργο και ελπίζω ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα