Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ματαίωση της επίσκεψης Κεραμέως στη Χαλκιδική και οι αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την Παρασκευή τη Χαλκιδική, ωστόσο η επίσκεψη αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, παρά την προετοιμασία της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

 

Η κ. Κεραμέως σήμερα το πρωί, αιφνιδίως, ματαίωσε την επίσκεψή της στη Χαλκιδική και επέλεξε να επισκεφθεί σχολεία στη Ρεντίνα και στο Σταυρό....

 

Αντί της Υπουργού, επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού και το ΓΕΛ Πολυγύρου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αλέξανδρος Κόπτσης. Η κ. κυρία Κεραμέως μίλησε με εκπαιδευτικούς της Χαλκιδικής μέσω βιντεοκλήσης. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr η επικείμενη επίσκεψη της Υπουργού στη Χαλκιδική έχει έντονο παρασκήνιο και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από στελέχη της ΝΔ, κυρίως της αυτοδιοίκησης, καθώς δεν ενημερώθηκε κανείς επίσημα για την επίσκεψή της και οι περισσότεροι το πληροφορήθηκαν από δημοσιεύματα. 


Κομματικά στελέχη της ΝΔ στο νομό σχολίασαν στο halkidikinews.gr ότι "είναι πρωτοφανές να έρχεται η Υπουργός Παιδείας στη Χαλκιδική και να μην γνωρίζουν το παραμικρό οι Δήμαρχοι και η Περιφέρεια, τη στιγμή που την Πέμπτη κατά την επίσκεψη της Υπουργού σε Θεσσαλονλίκη, Κιλκίς, Πέλλα και Ημαθία παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Ευόσμου, Παιονίας, Πέλλας, Νάουσας και Βέροιας στα σχολεία που επισκέφθηκε η κ. Κεραμέως". 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα