Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νοσοκομείο Χαλκιδικής: "Κανένα χειρουργείο δεν αναβλήθηκε χωρίς λόγο και εξαιτίας ελλείψεων"

Απάντηση στο δημοσίευμα του halkidikinews.gr για την αναβολή χειρουργείων στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής δίνει σήμερα ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Δεδελούδης.

 

Όπως επισημαίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κανένα χειρουργείο δεν αναβλήθηκε χωρίς λόγο ή εξαιτίας ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής αλλά τηρώντας επακριβώς τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

"Οποιαδήποτε ακύρωση έχει γίνει, προέκυψε λόγω μη έγκυρης προσέλευσης για την πραγματοποίηση των απαραίτητων τεστ covid από τους ασθενείς που επρόκειτο να χειρουργηθούν" υπογραμμίζει ο κ. Δεδελούδης τονίζοντας παράλληλα ότι το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που είναι απαραίτητα για τις εξετάσεις, τη νοσηλεία και τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στους χώρους του.

 

Σε ότι αφορά τη δωρεά των αναπνευστήρων, ο Διοικητής αναφέρει ότι, το Νοσοκομείο διαθέτει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό με επικεφαλής έναν καταξιωμένο Διευθυντή, ο οποίος είναι σε θέση να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δωρεές οι οποίες έχουν προσφερθεί στο Νοσοκομείο.

"Ευχαριστούμε την Επιχειρηματική Κοινότητα και τους Φορείς της Χαλκιδικής, τον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την μεγάλη προσφορά και στήριξη στο έργο και την αποστολή του Γ.Ν. Χαλκιδικής" καταλήγει ο κ. Δεδελούδης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα