Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά της Ένωσης Ξενοδοχείων στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Το Νοσοκομείο Χαλκιδικής ενίσχυσε με δωρεά της η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και τα υλικά παρέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Γρηγόρης Τάσιος. 

Η Ένωση δώρισε

  • δύο (2) έγχρωμες διαγνωστικές οθόνες, DIAG. BARCO NIO 3MP LED COLOR MONITOR,
  • έναν  (1) υπολογιστικό σταθμό εργασίας, NX-MW22 HP ENGAGE RAID1 WIN 10PC ,
  • ένα (1) λογισμικό παρακολούθησης εξετάσεων, NX CENTRAL MONITORING,
  • ένα (1) λογισμικό, NX DR FULL LEG/SPINE,
  • ένα (1) σετ χειρολαβών στήριξης εξεταζόμενων στην τράπεζα, DX-D600 TABLE HAND GRIPS,
  • Ζώνη συγκράτησης εξεταζόμενων στην τράπεζα, DX-D600 TABLE COMPRESSION BAND, συνολικής αξίας (11.282,00) ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%).

 

Ο Δ/της του Νοσομοκείου, Κ. Δεδελούδης δήλωσε: "Τέτοιες πρωτοβουλίες εν όψει των δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα μας κατόπιν της έναρξης της πανδημίας covid -19 και συγκεκριμένα στον τομέα της υγείας - έχει προκύψει μεγάλη ανάγκη για την ενίσχυση της λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων μέσω της προμήθειας των απαραίτητων ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων - είναι σημαντικές γιατί στηρίζουν την ευρύτερη εθνική μάχη ενάντια στον «αόρατο εχθρό» , covid και τον περιορισμό της διασποράς του. Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια του Νοσοκομείου μας για την αντιμετώπιση της παρούσας δύσκολης συγκυρίας λόγω της πανδημίας και σας συγχαίρουμε από καρδιάς!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα