Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γρ. Τάσιος: «Η Χαλκιδική δεν έχει lockdown - Ρυθμίσεις οφειλών με πολλές δόσεις, για να επιβιώσουμε»

«Εκπροσωπώ ένα χώρο που έχει τηρήσει τα μέτρα. Ουσιαστικά «την πατάμε» χωρίς λόγο» τόνισε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, αναφερόμενος στα περιστατικά με συγχρωτισμούς και αυξημένα κρούσματα σε τουριστικούς προορισμούς.

 

Μάλιστα, αναλύοντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «OnLine», τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από σήμερα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι «η Χαλκιδική δεν έχει lockdown και αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές, διότι έχουμε από χθες σωρηδόν ακυρώσεις, εξαιτίας παραπληροφόρησης" είπε και συνέχισε:

 

"Φοράμε μάσκα στους εξωτερικούς δημόσιους χώρους και τη βγάζουμε όταν φθάσουμε στις οργανωμένες παραλίες που τηρούν όλα τα υγειονομικά μέτρα».

 

Περιγράφοντας την κατάσταση με μελανά χρώματα, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ απηύθυνε έκκληση για λήψη άμεσων εμπροσθοβαρών μέτρων και γενναίων ρυθμίσεων εξόφλησης οφειλών προς το Δημόσιο σε περισσότερες δόσεις.

«Η εποχικότητα τελειώνει έτσι κι αλλιώς με 35 – 40% μέση πληρότητα για Ιούλιο και Αύγουστο. Μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν τα δωδεκάμηνης λειτουργίας ξενοδοχεία από το Σεπτέμβριο καθώς ματαιώνονται εκθέσεις και συνέδρια. Οι πληρότητες που κάνουν σήμερα οι μεγάλες πόλεις δεν αγγίζουν ούτε το 10%», σημείωσε.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα