Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Σιθωνίας τίμησε τον πρωταθλητή Νίκο Χριστοδουλή

Με μία λιτή εκδήλωση ο Δήμος Σιθωνίας βράβευσε τον πρωταθλητή Νίκο Χριστοδουλή από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, καθώς πρόσφατα πέτυχε ακόμη μία διάκριση. Συγκεκριμένα, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στα 10.000μ. κατηγορίας 44 με 1 ώρα 04.21.86, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020, που διεξήχθη από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ήταν μία διοργάνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΟΑΜ-ΑμεΑ). 

 

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, απένειμε στον κορυφαίο αθλητή τιμητική πλακέτα, παρουσία αντιδημάρχων και μελών της οικογένειας του Νίκου Χριστοδουλή.

 

"Η επιτυχία σας είναι πολύ σημαντική για τον τόπο μας, καθώς μέσω αυτής προβάλλεται ο Δήμος Σιθωνίας. Ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης επιτυχίας σας, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να σας απονέμει αυτήν την τιμητική πλακέτα", ανέφερε στην τοποθέτησή του ο κ. Ντέμπλας. "Η πολυετής προσπάθειά σας στο χώρο του αθλητισμού δίνει το μήνυμα ότι όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από διαρκή αγώνα, υπομονή και επιμονή", πρόσθεσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας.

 

"Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο για την τιμή, καθώς και την οικογένειά μου που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στον πλευρό μου και με στηρίζει", δήλωσε με συγκίνηση ο Νίκος Χριστοδουλής.

Ο Αντιδήμαρχος Σιθωνίας και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σιθωνίας, Γιώργος Δαλδογιάννης, έκανε λόγο για μεγάλη τιμή για τον Άγιο Νικόλαο και γενικότερα για τη Σιθωνία, με την κατάκτηση του παγκόσμιου ρεκόρ. "Ο Νίκος (Χριστοδουλής) εκτός από κορυφαίος αθλητής είναι φίλος, συγχωριανός, με τον οποίο έχουμε κοινά βιώματα από τα παιδικά μας χρόνια και ζούμε μαζί του όλον αυτόν τον αγώνα στον τομέα του αθλητισμού", επισήμανε ο κ. Δαλδογιάννης.

 

"Ένα τεράστιο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου. Μια επιτυχία που έχει θετικό αντίκτυπο ιδιαίτερα στο Δήμο Σιθωνίας και κατ' επέκταση στη Χαλκιδική μας. Το παγκόσμιο ρεκόρ στα 10.000 μ. ήταν η ανταμοιβή των κόπων σου και της σκληρής δουλειάς σου. Όλοι δηλώνουμε παρόντες σε κάθε προσπάθειά σου", ευχήθηκε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Σιθωνίας, Βασίλης Ζήσιος.

 

"Θα ήθελα να εκφράσω το σεβασμό και την εκτίμηση μου στο πρόσωπό του κορυφαίου αθλητή μας και να του δηλώσω πως νιώθω διπλά υπερήφανη: πρώτον επειδή είναι συνδημότης και δεύτερον γιατί αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση", ανέφερε σε συγχαρητήρια επιστολή της προς τον κ. Χριστοδουλή, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Υγείας-Πρόνοιας, Δημοσίων Σχέσεων και Ισότητας Φύλων, Μαρία Λαθούρη-Πάργα. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα