Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σωρηδόν οι ακυρώσεις κρατήσεων στη Χαλκιδική -VIDEO-

Οι τουρίστες μετά το χθεσινό μήνυμα του 112 άρχισαν να φεύγουν από τη Χαλκιδική.

Την ίδια ώρα όσοι είχαν κάνει κρατήσεις για τις επόμενες μέρες τις ακυρώνουν σωρηδόν, γιατί θεωρούν ότι η Χαλκιδική δεν είναι ασφαλής προορισμός.

Ακόμα και οι κρατήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό ματαιώνονται και οι δικαιούχοι προσανατολίζονται σε άλλους προορισμούς. 

Οι επαγγελματίες του κλάδου είναι σε απόγνωση και μιλούν για ολοκληρωτική καταστροφή. 

 

"Τελειώνουμε τη χρήση και από Δευτέρα κάνουμε απογραφή. Δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα. Το 75-80% των τουριστικών καταλυμάτων που άνοιξε δεν θα ξεπεράσουν τον τζίρο του 22-25% του 2019!" ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης», Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

 

Οι οικογενειακές και εποχιακές επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε καμία βασική υποχρέωση, υπογράμμισε και ζήτησε γενναία στήριξη από την πολιτεία. 

Σε ολόκληρη τη Χαλκιδική ακυρώθηκαν «996 συμβόλαια γκαραντί» που είχαν κλείσει για όλη τη σεζόν, σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα