Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σώοι 4 επιβάτες σκάφους που έμεινε ακυβέρνητο

Η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε για ακυβερνησία του ερασιτεχνικού σκάφους ''ΑΡΓΩ'' Τ.Θ. 2393, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή νότια των χερσονήσων Κασσάνδρας - Σιθωνίας, με τέσσερις (04) ημεδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

 

Το ''ΑΡΓΩ'' εντοπίστηκε και ρυμουλκήθηκε από το ερασιτεχνικό σκάφος ''ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΛΕΙΩ'' Τ.Σ. 34Α', και με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα ''ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ'', ενώ του έγινε απαγόρευση του απόπλου.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

 

Στο μεταξύ, η  Λιμενική Αρχή Όρμου Παναγιάς ενημερώθηκε για την ανατροπή του εκμισθούμενου σκάφους ''ΝΤΟΛΦΙΝ 7'' Σ.Θ. 4092, στη θαλάσσια περιοχή 1,5ν.μ. από τον Όρμο Παναγιάς Σιθωνίας Χαλκιδικής, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

 

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το εν λόγω σκάφος, το οποίο ρυμουλκήθηκε από το ιδιωτικό σκάφος ''ΑΓΓΕΛΙΚΗ'' Σ.Θ. 2838, ενώ οι επιβαίνοντες του μεταφέρθηκαν με το Τ/Χ σκάφος ''ΓΙΩΡΓΗΣ'' Λ.Θ. 18118, ασφαλώς στη στεριά, καλά στην υγεία τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα