Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πίνακες ζωγραφικής από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Καλάνδρας

Δύο ζωγραφικούς πίνακες, δημιουργίες των παιδιών του ΚΔΑΠ Καλάνδρας, χάρισε το ΚΔΑΠ στο Δήμο Κασσάνδρας και τη Δήμαρχο Αναστασία Χαλκιά.


Τους πίνακες φιλοτέχνησαν τα παιδιά σε ξύλο και σε σεντόνι κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους στο πλαίσιο του μαθήματος εικαστικών.


Τα Προγράμματα που υλοποιούν τα ΚΔΑΠ και απευθύνονται σε παιδιά από πέντε έως δώδεκα ετών, έχουν στόχο τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και την επαφή τους με την τέχνη και τις δημιουργικές ασχολίες, έτσι ώστε να καλλιεργούνται από μικρή ηλικία.


Φέτος το ΚΔΑΠ Καλάνδρας αποφάσισε να δωρίσει πίνακες ζωγραφικής με σκοπό να κοσμήσουν τα δημόσια κτίρια.


Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά ευχαρίστησε για την όμορφη και ευγενική προσφορά των μικρών παιδιών και της εκπαιδεύτριας τους Δήμητρας Κοκκίνου και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία και πρόοδο.
Εξάλλου, ο Δήμος Κασσάνδρας και η ΚΕΔΗΚ στηρίζουν τη λειτουργία των ΚΔΑΠ με κάθε τρόπο, αξιολογώντας ότι είναι δομές απαραίτητες για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα