Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Εύβοια μετρά τις πληγές της - Στους 7 οι νεκροί

Μία 38χρονη γυναίκα και ο 42χρονος σύζυγος της βρέθηκαν νεκροί, αργά το απόγευμα της Κυριακής (09-08-2020) κοντά στο σπίτι τους που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, ανεβάζοντας σε 7 τον αριθμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν την Κεντρική Εύβοια.

 

Οι καταστροφές που έχουν σημειωθεί στην περιοχή είναι τεράστιες.

Σήμερα, στην Κεντρική Εύβοια, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Δ.Κ. Ψαχνών και Τ.Κ. Πολιτικών) και Δήμου Χαλκιδέων Ευβοίας και κυρίως στις περιοχές Μπούρτζι, Βασιλικό, Πολιτικά, Λευκαντί, Σταυρό, Κοντοδεσπότι, Ψαχνά και Χαλκίδα.

 

Σε πολλά σημεία του νησιού χρειάστηκε να επέμβουν γερανοί προκειμένου να απομακρύνουν αυτοκίνητα, ακόμα και όχημα της αστυνομίας που παρασύρθηκε στην προσπάθεια να απομακρύνουν οι αστυνομικοί ένα κάτοικο της περιοχής.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα