Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ακυβέρνητο έμεινε σκάφος και εντοπίστηκε στη Ν. Ηράκλεια

Οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών και Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την ύπαρξη του σκάφους “ΠΟΠΗ” Σ.Θ. 1049 σε δυσχερή θέση, λόγω μηχανικής βλάβης, με δύο επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Επανομής Θερμαϊκού κόλπου.



Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Το “ΠΟΠΗ” εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ηράκλειας σε απόσταση 1 ν.μ. από την ακτή, το οποίο στη συνέχεια περισυνέλεξε τους άνδρες, καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Νέας Καλλικράτειας.

Στο συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, διότι σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στις παρειές του σκάφους αναγραφόταν λανθασμένο όνομα και όχι το ορθό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα