Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βανδαλισμοί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρναίας

Άγνωστοι δράστες παραβίασαν το Κλειστό Γυμναστήριο Αρναίας και προκάλεσαν υλικές ζημιές ύψους άνω των πεντακοσίων ευρώ.

 

Όπως επισημαίνει η διοίκηση του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου που διαχειρίζεται τους χώρους άθλησης στο Δήμο Αριστοτέλη, οι βάνδαλοι μπήκαν στο κτίριο όχι για να κλέψουν, αφού δεν υπήρχαν υψηλής αξίας αντικείμενα για να πάρουν, αλλά για να καταστρέψουν. Προχώρησαν σε λεηλασίες, σπάζοντας τζάμια και πόρτες, ενώ βανδάλισαν το χώρο του γυμναστηρίου στο σύνολο του.

 

"Ως Αριστοτέλειο ενημερώσαμε, όπως οφείλαμε άμεσα, τη σήμανση η οποία και έχει ήδη πάρει αποτυπώματα και φυσικά προχωρήσαμε σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά αγνώστων. Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία είναι δείγμα πολιτισμού, δεν θα δεχτούμε για μερικούς ταραξίες να διαταραχθεί η καθημερινή ζωή των πολιτών του τόπου μας. Η ευνομία, η ευταξία και η ασφάλεια είναι αγαθά που οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε" επισημαίνει η διοίκηση του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα