Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην κατασκήνωση με τα κρούσματα κορωνοϊού

Σε έλεγχο με μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό θα υποβληθούν όλοι οι κατασκηνωτές της κατασκήνωσης στην Χαλκιδική όπου την περασμένη εβδομάδα είχε εντοπιστεί 15χρονη θετική στην Covid-10.


Ήδη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην κατασκήνωση και συζητά με τους υπευθύνους της προκειμένου να αρχίσει ο έλεγχος των περίπου 600 παιδιών που φιλοξενούνται.


Σε ανακοίνωση της κατασκήνωσης στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  αναφέρονται τα εξής: «Αναγνωρίζοντας την κοινή μας αγωνία ήρθαμε σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τους αρμόδιους φορείς και αποφασίστηκε σήμερα να προχωρήσουμε σε έλεγχο με μοριακό τεστ των κατασκηνωτών μας. Σας έχει σταλεί και σχετικό μήνυμα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που μας έχετε δώσει στο πλαίσιο της άμεσης ενημέρωσής σας και της αμφίδρομης επικοινωνίας μας. Αν για οποιοδήποτε λόγο, η απόφαση για την ιχνηλάτηση του παιδιού σας δε σας βρίσκει σύμφωνους μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρχηγείο της κατασκήνωσής μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατασκήνωση εντοπίστηκε αρχικά θετική στον κορωνοϊό μία 15 χρονη, και στη συνέχεια βρέθηκε οριακά θετική στο πρώτο τεστ μία 11χρονη.

Πηγή: iefimerida.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα