Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Επέτειος μνήμης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο από το Δήμο Σιθωνίας

Με αφορμή την επέτειο των 46 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ο Δήμος Σιθωνίας και η Κοινότητα Αγίου Νικολάου θα τελέσουν επιμνημόσυνη δέση την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 11.00 το πρωί, στο χώρο του Μνημείου Πεσόντων Ηρώων, δίπλα στο Ναό της Αγίας Παρασκευής.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2019, ο Άγιος Νικόλαος υποδέχτηκε τον ήρωά του, τον έφεδρο ανθυπασπιστή Πεζικού Παύλο Παυλούδη, ο οποίος το 1974 έφερε το βαθμό του λοχία, υπηρετούσε στην ΕΛΔΥΚ και ήταν αγνοούμενος. Τα οστά του εντοπίστηκαν στο Κιόνελι και έπειτα από την ταυτοποίησή τους μέσω ειδικής εξέτασης, παραδόθηκαν από τις αρχές της Κύπρου στους οικείους του και ακολούθησε η άφιξή τους στη γενέτειρά του, όπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων του Αγίου Νικολάου.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα