Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη στο Blue Flag Mediterranean week 2020

Η εταιρεία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την περιβαλλοντική της ευαισθησία, συμμετέχει ενεργά στη Blue Flag Mediterranean week 2020 που διοργανώνει το Διεθνές Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία».


Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι και οι εξωτερικοί συνεργάτες της ΑΞΤΑΔΑ μαζί με εθελοντές καθάρισαν την παραλία του Camping Ierissos, ενώ μίλησαν με τους συμμετέχοντες για την ανακύκλωση και το χρόνο αποσύνθεσης των υλικών στη φύση, καθώς και για τα υγειονομικά απορρίμματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό (γάντια, μάσκες - Covid waste).


Στο πλαίσιο της δράσης αναρτήθηκε και η γαλάζια σημαία για το 2020 για 16η συνεχόμενη χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει την καθαρότητα των νερών, την άρτια οργάνωση της ακτής αλλά και την συνέπεια της εταιρείας, μιας και υπάγεται στον έλεγχο της Ελληνικής Προστασίας της Φύσης, πληρώντας 29 διαφορετικά κριτήρια.

 

Κατά την διάρκεια της δράσης ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέσα για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας όλων των συμμετεχόντων.


Η ασφάλεια τόσο των κατασκηνωτών όσο και των εργαζομένων στο κάμπινγκ είναι το κύριο μέλημα της ΑΞΤΑΔΑ και γι αυτό ελήφθησαν όλα τα μέτρα που απαιτούνται. Ο manager και υγειονομικός υπεύθυνος του κάμπινγκ, Σταύρος Δουλδέρης παρακολούθησε το πρόγραμμα εκπαίδευσης Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Κατασκηνώσεων – Κάμπινγκ, που διοργανώθηκε από το Κέντρο ∆ια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και έλαβε την σχετική πιστοποίηση.


Η πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ ΔΑΕ, Ζαμάνη Μαρία Ελένη τόνισε :

«…Ο covid 19 ανέτρεψε την καθημερινότητα μας. Εμείς όμως έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Και η εμπιστοσύνη αυτή ανταμείβεται καθώς αυτή τη στιγμή η πληρότητα στο κάμπινγκ αγγίζει το 100% των πελατών που επιτρέπεται βάσει νόμου (80% της κανονικής χωρητικότητας). Σε μια εποχή που οι ακυρώσεις είναι εφιάλτης για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού εμείς αναγκαζόμαστε να ακυρώνουμε κρατήσεις λόγω πληρότητας 100% . Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας !...»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα