Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη Απ. Πάνα στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχες

Τον Άγιο Παντελεήμονα και την Τένεδο επισκέφθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των καταστροφών από τις χθεσινές χαλαζοπτώσεις που υπέστησαν οι παραγωγοί ελιάς.

 

Ο κ. Πάνας ενημέρωσε τους παραγωγούς, ότι επικοινώνησε με τον ΕΛΓΑ προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία των εκτιμήσεων και για την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που θα προχωρήσει στην καταβολή του 35% των αποζημιώσεων καθώς ενισχύεται ο ΕΛΓΑ, όπως προβλέπεται, από τον κρατικό προϋπολογισμό με 35.000.000€. Η πληρωμή θα έχει ολοκληρωθεί προς το τέλος Ιουλίου.

Ο κ. Πάνας δήλωσε: " Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: Υποστηρίζω την πλήρη αναδιοργάνωση του ΕΛΓΑ, με μόνιμη συμμετοχή του κρατικού προϋπολογισμού για τα λειτουργικά έξοδα του Οργανισμού, ώστε να καταβάλλονται οι αποζημιώσεις σε μία δόση (100%) και στην ώρα τους.  Τέλος συζήτησα με κατοίκους της περιοχής σειρά θεμάτων που τους απασχολούν καθώς και τις τεράστιες δυνατότητες του αγροτικού τομέα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα