Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μια πρωτότυπη “Μέλισσα” το πάρκο της παραλίας Ν. Μουδανιών

Η τοπική ομάδα, του BeePathNet Νέας Προποντίδας, σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 19:30 θα τοποθετήσει στο πάρκο της παραλίας των Νέων Μουδανιών το γλυπτό “ΜΕΛΙΣΣΑ”, που είναι φτιαγμένο από σίδερο. Το έργο είναι δωρεά του Χαράλαμπου Τουμπέκη, Εκπαιδευτικού και Εικαστικού, που ζει και εργάζεται στα Νέα Μουδανιά.

 

Το γλυπτό “ΜΕΛΙΣΣΑ” αποτελεί μέρος των κατασκευών και δραστηριοτήτων του προγράμματος BeePathNet του Δήμου N. Προποντίδας, με γενικότερη θεματολογία τη μέλισσα και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Ταυτόχρονα, θα σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο του “Μονοπατιού της Μέλισσας”, που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στον πεζόδρομο της ανάπλασης και θα παρουσιάζει τουριστικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.

Όσοι θέλετε να δείτε από κοντά το γλυπτό και να συνομιλήσετε με τον δημιουργό του αλλά και με μέλη του Προγράμματος BeePathNet, μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο έως τις 20:30.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα