Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη Χρ.Γιαννούλη και Κ. Μάλαμα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Επίσκεψη με τον  βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλης πραγματοποίησε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα στον Πολύγυρο και είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.


Στο επίκεντρο οι υπηρεσιακές ανάγκες και τα προβλήματα της περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Το ανθρώπινο δυναμικό της περιφερειακής ενότητας αποτελεί αναπτυξιακό πόρο για τη Χαλκιδική και πρέπει να στηριχτεί.

Νωρίτερα συναντήθηκαν και με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο και συζήτησαν τα μεγάλα προβλήματα της περιφερειακής αυτοδιοίκησης της Χαλκιδικής.

Να σημειωθεί ότι οι δύο βουλευτές κατέθεσαν πρόσφατα ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών σε σχέση με το κρίσιμο ζήτημα της υποστελέχωσης της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές στην ερώτηση τους, oι ελάχιστοι υπάλληλοι οι οποίοι έχουν απομείνει στην Περιφερειακή Ενότητα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ανταπεξέλθουν στις πολυδιάστατες ανάγκες του Νομού, όμως είναι πλέον ακατόρθωτο να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν πλήρως.

Το αποτέλεσμα είναι να μην εκτελούνται αντιπλημμυρικά έργα από την Περιφέρεια στη Χαλκιδική εδώ και χρόνια, να μην ωριμάζουν μελέτες για έργα πολιτικής προστασίας και να μην μπορεί η Περιφέρεια να απαντήσει στις παραγωγικές ανάγκες αγροτών και κτηνοτρόφων.

Στο πλαίσιο των παραπάνω οι βουλευτές καλούν τον Υπουργό Εσωτερικών να δράσει πολυδιάστατα και στην κατεύθυνση που υποδεικνύει κι ο Σύλλογος Εργαζόμενων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα λειτουργικά κι υπηρεσιακά κενά και για να μπορέσει να λειτουργήσει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση στη Χαλκιδική.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα