Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έτοιμα τα Λύκεια του Δήμου Ν. Προποντίδας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 Όλα είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων-που ξεκινούν αύριο Δευτέρα 15 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και την Τρίτη 16 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ- στα Λύκεια του Δήμου Ν. Προποντίδας. Έγινε ήδη η διανομή αντισηπτικού υλικού που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. Οι χώροι καθαρίζονται συνεχώς και προσεκτικά. Ο Δήμος, επιπλέον, διέθεσε προστατευτικές μάσκες για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς.



Οι αίθουσες στα λύκεια, που θα λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα, έχουν ήδη διαμορφωθεί σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου). Επιπλέον, θα εξασφαλίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης ο επαρκής αερισμός των αιθουσών, ενώ θα απαγορεύεται ο συγχρωτισμός.



“Τα παιδιά μας καλούνται μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες φέτος να ανταποκριθούν στη δοκιμασία των εξετάσεων. Είμαι σίγουρος, ωστόσο ότι θα ανταπεξέλθουν με επιτυχία, αρκεί να μείνουν ήρεμα και ψύχραιμα. Να τους θυμίσω ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μόνο η αρχή των πολλών δοκιμασιών και προκλήσεων, που θα αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

Αφού ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι ως Δήμος θα κάνουμε ό, τι μπορούμε σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς-τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη βοήθεια- ώστε να όλα να κυλήσουν ομαλά”, ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα