Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκκληση του Δήμου Ν. Προποντίδας για ευαισθητοποίηση στο θέμα των σκουπιδιών

Στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ο Δήμος N.Προποντίδας απευθύνεται σε όλους τους δημότες και σε όλους τους καταστηματάρχες και ζητάει την περαιτέρω ενεργοποίηση και ευαισθητοποίησή τους ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες Καθαριότητας. 

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τη βαθύτατη ανησυχία της για το ζήτημα των σκουπιδιών, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν στο κέντρο των Νέων Μουδανιών στοίβες σκουπιδιών σε σημεία, τα οποία δεν είναι προκαθορισμένα από το Δήμο για απόρριψη των απορριμάτων των καταστημάτων που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι καταστηματάρχες του κέντρου των Μουδανιών οφείλουν να τοποθετούν τα απορρίμματα τους στους κάδους που βρίσκονται στην περιοχή του Santro και στην περιοχή του πάρκινγκ του Ανοιχτού Θεάτρου.

 

Η ενεργή συμμετοχή σας είναι σημαντική στη διαφύλαξη της καθαριότητας της πόλης.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα