Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Κασσάνδρας: Σύσκεψη για τον τουρισμό

Η διαχείριση των κρίσιμων ζητημάτων στον τομέα του τουρισμού κατά το φετινό καλοκαίρι συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κασσάνδρας παρουσία του Προέδρου της Π.Ο.Ξ και Προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη.

 

Στη σύσκεψη μετείχαν η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά,οι αρχηγοί των παρατάξεων Αντιπολίτευσης Κώστας Παπαγιάννης και Βασίλης Κυρίτσης καθώς και επιτελικοί παράγοντες του Τουρισμού τόσο από το Δήμο Κασσάνδρας όσο και από τις παραγωγικές τάξεις και τις κλαδικές οργανώσεις του Τουρισμού. 

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν ζητήματα διαχείρισης της υγειονομικής αντιμετώπισης των κρουσμάτων covid-19 που πιθανόν να εμφανιστούν στην Κασσάνδρα. Αναλύθηκαν ζητήματα επιτήρησης του αιγιαλού και διαχείρισης των τραπεζοκαθισμάτων με τη Δήμαρχο να δηλώνει ότι θα υποστηρίξει τους Κασσανδρινούς επιχειρηματίες της ξενοδοχίας και της εστίασης δείχνοντας όμως μηδενική ανοχή στο συνωστισμό σε παραλίες και κοινόχρηστους χώρους. Ήδη ανακοίνωσε ότι η δημοτική διοίκηση προσανατολίζεται στην κατεύθυνση ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με την προετοιμασία ενός ασθενοφόρου ειδικού για διακομιδή πιθανών κρουσμάτων covid-19.

 

Ταυτόχρονα, ζήτησε τη συνεργασία όλων των παραγόντων προκειμένου το καλοκαίρι να κυλήσει ήρεμα και με ασφάλεια στην Κασσάνδρα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα