Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Μ. Βορίδης επισκέπτεται τη Χαλκιδική

Στo πλαίσιο των δράσεων που έχει εξαγγείλει και υλοποιεί η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής, διοργανώνονται στη περιοχή του δήμου Νέας Προποντίδας και δήμου Κασσάνδρας εκδηλώσεις, ομιλία και ολοήμερη περιοδεία του τομεάρχη εσωτερικών και βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου διήμερη επίσκεψη στο Νομό.

 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον τομεάρχη εσωτερικών και βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη.

 

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 9πμ ο πρόεδρος Απόστολος Τζηρίτης και τα μέλη της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής θα συνοδεύσουν σε περιοδεία τον κ. Βορίδη, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες και θα συνομιλήσει με στελέχη, εκπρόσωπους φορέων, επιχειρήσεων και απλούς πολίτες του δήμου Κασσάνδρας.   


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα