Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οκρομωσίες στο Δήμο Πολυγύρου

Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πολυγύρου ο προπονητής και δάσκαλος Χρήστος Φυλαχτός, ενώ αντιδήμαρχος ορκίστηκε ο Χρήστος Κομπόγιαννος.

 

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος δήλωσε:

"Από σήμερα η Αντιδημαρχία της Δημοτικής Ενότητος Ζερβοχωρίων ανατέθηκε με απόφασή μου στον εκλεκτό συνάδελφο κι άξιο συνεργάτη μου κο Χρήστο Κομπόγιαννο. Ο Χρήστος παίρνει τη σκυτάλη, μετά τον αδόκητο θάνατο του φίλου και συνοδοιπόρου Δημήτρη Κοντογιώργη, ο οποίος υπηρέτησε με πάθος και για πολλά χρόνια τον τόπο του. Εύχομαι στο νέο Αντιδήμαρχο να λειτουργήσει με σύνεση, ταπεινότητα και χωρίς διακρίσεις προς όφελος των πολιτών μας. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεδομένη και είμαι σίγουρος ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας.
Παράλληλα ορκίστηκε ως νέος δημοτικός σύμβουλος ο φίλος και συναγωνιστής μου από παλιά Χρήστος Φυλαχτός. Του εύχομαι καλή θητεία και καλή κι εποικοδομητική συνεργασία.
Συγχαρητήρια και στους δύο. Καλή Δύναμη σε όλους μας."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα