Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνέχεια δωρεάς υγειονομικού υλικού από την Π.Κ.Μ - Π.Ε.Χ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, συνεχίζοντας τη δωρεά υγειονομικού υλικού, παραχώρησε στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής, στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου και στο Τμήμα Διαχείρισης Μεταναστών Χαλκιδικής, είδη απαραίτητα για την προστασία από τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid -19.



Συγκεκριμένα στις προαναφερθείσες Υπηρεσίες παραχωρήθηκαν μάσκες, υγρά αντισηπτικά, υγρά κρεμοσάπουνα, χλωρίνες, καθαριστικά επιφανειών, σακούλες σκουπιδιών και χαρτί υγείας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

"Σε συνέχεια της κοινής απόφασης με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για παραχώρηση υγειονομικού υλικού στις Υπηρεσίες που το χρειάζονται, προχωρήσαμε και στην παραπάνω δωρεά. Πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία των πολιτών και φροντίζουμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις" τόνισε ο κ. Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα