Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα έργα στο Δήμο Πολυγύρου

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Έργα ενίσχυσης εξωτερικών υδραγωγείων οικισμών Δήμου Πολυγύρου» συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου μηδέν τριάντα δύο τριακοσίων εξήντα δύο χιλιάδων ευρώ( 1.032.362,00) χωρίς Φ.Π.Α.

 

 Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την εκτέλεση του όλου έργου, το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα δώδεκα (12 ) μηνών.

 

 Ειδικότερα προβλέπεται να γίνει ανόρυξη δυο (2) γεωτρήσεων στην περιοχή των Καλυβών, η κατασκευή δεξαμενής 30 κυβικών και η ολοκληρωτική αντικατάσταση του αγωγού ταμιευτήρα μέχρι το φρεάτιο εσωτερικού δικτύου ύδρευσης με παράλληλη ολοκληρωτική αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου. Επί πρόσθετα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη σύνταξη μελέτης της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης αμιάντου των  Καλυβών, καθώς και η μελέτη αντιπλημμυρικής θωράκισής τους. 

 

Τέλος υπογράφηκε η σύμβαση για την επισκευή των σχολικών μονάδων του Δήμου Πολυγύρου, συνολικού προϋπολογισμού διακοσίων δεκαεννιά πεντακοσίων εβδομήντα εννιά χιλιάδων ευρώ (219,579 ). Ως χρόνος ολοκλήρωσης του όλου έργου ορίζεται το χρονικό διάστημα των επτά (7) μηνών.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα