Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη Μ. Βορίδη στην Κασσάνδρα - Συνάντηση κομματικών στελεχών

Νεοδημοκρατική συνάντηση της ΝΟΔΕ με τις Τοπικές Οργανώσεις του κόμματος πραγματοποιήθηκε στην Κασσάνδρεια παρουσία του πρώην βουλευτή Ευθύμη Καρανάσιου και ενόψει της επίσκεψης του Μάκη Βορίδη στην περιοχή το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

 

Μεγάλο κομμάτι της συνάντησης απέσπασε η συζήτηση για τα τοπικά θέματα της Κασσάνδρας και για το σχεδιασμό της επικείμενης επίσκεψης Βορίδη. 

Στην ολιγόλεπτη τοποθέτηση του ο κ. Καρανάσιος επεσήμανε την ανάγκη για εξωστρέφεια των κομματικών οργανώσεων στις τοπικές κοινωνίες με στόχο την ενημέρωση για το έργο της Νέας Δημοκρατίες στο νομό και ειδικότερα στην Κασσάνδρα. 

«Να μιλήσουμε ανοιχτά και με περηφάνια  στον κόσμο για το δρόμο Ποτίδαιας - Κασσάνδρειας, για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Παλιουρίου που χρόνια ερήμωνε, για την προστασία χιλιάδων στρεμμάτων εκχερσωμένων εκτάσεων που σήμερα καλλιεργούνται, για τα Λιμενικά Ταμεία, για την ηλεκτρονική σύνδεση της Κασσάνδρας με οπτικές ίνες και άλλες μικρότερες παρεμβάσεις.   

Μπορούμε να πείσουμε τους συντοπίτες μας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να λειτουργήσει πατριωτικά και να κρατήσει τη χώρα όρθια. Δεν με νοιάζουν, λοιπόν, οι προσωπικές επιλογές ή ακόμα και μαγκιές ορισμένων, γιατί τώρα προέχουν σοβαρότερα θέματα. Προσωπικώς, προτιμώ κοινό νου και συνεχή ενημέρωση για να αντιμετωπιστεί η σκληρή πραγματικότητα. Αυτοί είμαστε εμείς. Ας κάνουμε το καλύτερο με τα μέσα που διαθέτουμε» είπε. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ο κ. Βορίδης θα φτάσει στα Ν.Μουδανιά απόγεμα Σαββάτου και στις 7 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Κλειστό  Τρίγλιας.

Την Κυριακή θα επισκεφτεί την Κασσάνδρεια και άλλα χωριά του Δήμου. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα