Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ν. Προποντίδας

Συγκινητική η προσφορά και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των ιδιωτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας.



Την Μεγάλη Πέμπτη  το Παντοπωλείο δέχτηκε μία ακόμη γενναιόδωρη δωρεά από την επιχείρηση του κ. Κωνσταντινίδη Ιγνατίου στα Σήμαντρα, η οποία διέθεσε 400 τμχ τυποποιημένες ελιές για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.



Ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέων Μουδανιών «Απάμεια» προσέφερε φαρμακευτικά είδη (οινόπνευμα, αντισηπτικό υγρό) και προστατευτικές μάσκες. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Επίσης οικογένεια δημοτών διέθεσε 10 κιλά λάδι για τις οικογένειες του Παντοπωλείου.

Η επιχείρηση “Αγρόσιτος Α.Ε.” του κυρίου Τάπαλη Βασιλείου προσέφερε σε ρεβίθια (1200 κιλά), τα οποία θα διατεθούν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς σχολίασε:  "Ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς, ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους, πολίτες για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια σας στη συνέχιση του έργου μας!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα