Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ρουμάνικη τηλεόραση κάνει αφιέρωμα στο Δήμο Αριστοτέλη -VIDEO-

Η Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη μετατρέποντας κάθε της δέσμευση σε έργο ποιοτικής και επαγγελματικής τουριστικής προώθησης, πρόβαλλε την Κυριακή των Βαΐων στους ομόθρησκους Ρουμάνους, εν δυνάμει ταξιδευτές του τόπου μας, τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί οινικούς κόμβους στη Μεγάλη Παναγία, στην Ιερισσό, στην Αρναία και στο Γομάτι, συνδέοντας την οινική περιήγηση γύρω από τον Άθωνα με τις τοπικές γαστρονομικές, προσκυνηματικές και πολιτισμικές εκφράσεις.

 

Η εκπομπή, που μετρά εκατομμύρια «φανατικούς» τηλεθεατές σε ολόκληρη τη Ρουμανία, προετοιμάσθηκε από τους εξαίρετους δημοσιογράφους Titi & Estella Dinca κατά τη διάρκεια ειδικού wine trip (2 – 5.2.20) και αποτελεί συνέργεια του Δήμου Αριστοτέλη και του ΕΟΤ Ρουμανίας.

 

Σε συνεργασία με την τοπική τουριστική οικογένεια, προωθείται ολόκληρο το φυσικό και γεωγραφικό εύρος του Δήμου Αριστοτέλη, έχοντας θεματοποιήσει τις καταγεγραμμένες μορφές τουρισμού, όπως αυτές απαντώνται και διαμορφώνονται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και τις συνήθειες.

 

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος σημειώνει:

"Αξιοποιούμε την αυθεντικότητα της καθημερινής ζωής, την προσήλωση στη διαιώνιση της παράδοσης και το μεράκι των ντόπιων, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα δρώμενα, δημιουργώντας εξωστρέφεια και τάση. Με τον τρόπο αυτό συνδέουμε τον τουρισμό κινήτρου και εναλλαγής με την προστασία της τοπικής κληρονομιάς αλλά και με την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Ο τουρισμός είναι πηγή εσόδων για όλους, και για το λόγο αυτό οι πρωτοβουλίες μας αποτελούν μέρος στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου Αριστοτέλη και συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο παρεμβατικό πλάνο, η απόδοση του οποίου θα καταστήσει ολιστικά την τοπική τουριστική δραστηριότητα κερδοφόρα τις περισσότερες εποχές του χρόνου". 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα