Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τοποθέτηση προκάτ ιατρείου στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας Μ. Καρράς στο αίτημα του Διευθυντή του ΚΥ Ν. Μουδανιών Αθ. Καλτσά για τη διάθεση προκατασκευασμένου μεταφερόμενου οικίσκου (KIBO), προκειμένου να μετατραπεί σε ιατρείο ύποπτων κρουσμάτων KOVID19.

 

Έτσι, το μεσημέρι τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας, για να απομονώνονται εκεί, όσοι ασθενείς παρουσιάζουν συμπτώματα της νόσου κι αξιολογούνται ως «ύποπτα» κρούσματα.

 

«Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας και το ιατρικό προσωπικό έκριναν ότι η ύπαρξη ξεχωριστού χώρου θα βοηθούσε στην απομόνωση των ασθενών, που πιθανόν πάσχουν από την νόσο, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τους υπολοίπους ασθενείς, δεδομένου ότι ο νέος ιός παρουσιάζει υψηλή μεταδοτικότητα. Η ανταπόκρισή μας ήταν αυτονόητη και για να προλάβω ενδεχόμενα «κακές σκέψεις», να ξεκαθαρίσω η απόφασή μας οφείλεται καθαρά στην πρόθεση λήψης πρόσθετων προληπτικών μέτρων», ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα