Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Tρεις ακόμα μοναχοί με κορωνοϊό στο Άγιον Όρος

Άλλοι τρεις μοναχοί που ταξίδεψαν μαζί με τον 55χρονο μοναχό από την Μονή Ξενοφώντος Αγίου Ορους στην Μ. Βρετανία βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.


Όπως ανέφερε στο "Βήμα Ορθοδοξίας" ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αγίου Ορους, Κωνσταντίνος Δουκουσλής "νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα μεταφερθούν άμεσα στο ΑΧΕΠΑ".

 

Οι 4 μοναχοί  συνολικά, μαζί με τον 55χρονο, ταξίδεψαν από τις 5 ως τις 17 Μαρτίου στην Αγγλία και στην Σκωτία,  ύστερα από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτα και  μετέφεραν για προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου από τη Μονή Ξενοφώντος.


Στην επιστροφή τους από την Μεγάλη Βρετανία, στις 19 Μαρτίου, οι τέσσερις μοναχοί επιβιβάστηκαν στο  πλοίο της γραμμής από την Ουρανούπολη και έμειναν σε καραντίνα σε ένα Κάθισμα, έξω από την Μονή.

Έγινε απολύμανση στη Μονή Ξενοφώντος, τονίζει από την πλευρά του ο αναπληρωτής Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αρσίστος Κασμίρογλου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα