Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική πρώτη στις προτιμήσεις των Βαλκάνιων τουριστών

Η Χαλκιδική βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις των Σέρβων, Ρουμάνων και Βουλγάρων τουριστών σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Το επιβεβαιώνουν εξάλλου και τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται με τον Ελληνικό τουρισμό, στις τουριστικές εκθέσεις ITTFA, TTR και Holiday & Spa, που πραγματοποιήθηκαν στο Βελιγράδι, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια.

Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κοινού, τεράστιο το ενδιαφέρον για την περιοχή μας και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, καταγράφηκε και αξιοποιήθηκε κατάλληλα από τους εκπροσώπους του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής που συμμετείχαν στις εκθέσεις και είχαν και την ευθύνη των αυτόνομων και επιβλητικών περιπτέρων της Χαλκιδικής.

 

Πάνω από 10.000 επισκέπτες και στις 3 εκθέσεις επισκέφθηκαν τα περίπτερα της Χαλκιδικής και το προωθητικό υλικό των φορέων της Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού έγινε ανάρπαστο. Δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στο καινούριο τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής, το «5ο στοιχείο» [www.aristotle-halkidiki.gr] που ανέπτυξε ο Οργανισμός με το Δήμο Αριστοτέλη με αφορμή το επετειακό έτος Αριστοτέλη, επί της ευκαιρίας της συμπλήρωσης 2400 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου φιλοσόφου. Τεράστιο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το μοναδικής ομορφιάς νησί μας, την Αμμουλιανή.

Σημαντική ήταν και η παρουσία των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις αγορές. Meli Group, Filos Travel, Bros Travel, Mouzenidis Group, Zeus Travel έκαναν ακόμη πιο ισχυρή την παρουσία μας στις Βαλκανικές αυτές χώρες.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως κλείστηκε συμφωνία για επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου από τη Βουλγαρία στην Χαλκιδική για την παραγωγή προγραμμάτων με σκοπό την προβολή του νομού μας και επίσης οριστικοποιήθηκαν επισκέψεις δημοσιογράφων και bloggers για press trips και από τις τρεις χώρες. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα