Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μηνύματα Γ. Βαγιωνά και Απ. Πάνα για την 25η Μαρτίου

Βουλευτής Χαλκιδικής, ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς

"Ελληνίδες και Έλληνες Χρόνια Πολλά!

Μεγάλη διπλή γιορτή σήμερα για την Παναγία μας και για τους ήρωες μας του 1821.

Χρόνια πολλά στους σύγχρονες ήρωες μας, σε όλους εκείνους που σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες αγωνίζονται για το καλό της χώρας μας.

Στους ακρίτες μας, στα στρατεύματα μας, σε όλους εκείνους που με κίνδυνο της ζωής τους περιφρουρούν τα σύνορα της χώρας μας.

Στους ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό μας που αυτή τη στιγμή δίνουν τη δική τους μάχη στα νοσοκομεία της χώρας μας, για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Στα Ελληνικά σώματα ασφαλείας που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα, προκειμένου να μας κρατήσουν ασφαλείς και να διαφυλάξουν την τάξη.

Στον λαό μας που ενωμένος υπομένει όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με πίστη, ομοψυχία και πειθαρχία. Που με δύναμη, ομοθυμία και κουράγιο πάντα ξεπερνάει όλα τα εμπόδια!

Ελληνίδες και Έλληνες έχετε κουράγιο και δύναμη!

Ο λαός μας ενωμένος θα ξεπεράσει τα εμπόδια και τις δυσκολίες και θα νικήσει και αυτή τη φορά!"

 

Βουλευτής Χαλκιδικής, ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας

"Φέτος η 25η Μαρτίου είναι διαφορετική για όλους μας.

Θα γιορτάσουμε τη μέρα αυτή από τα σπίτια μας ως σύγχρονοι «Πολιορκημένοι» μα «Ελεύθεροι» από αρνητικές σκέψεις και πνεύμα καθαρό, γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία. Οπλισμένοι με  υπομονή θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά, ότι ο αγώνας αξίζει!

Φέτος, μας δίνεται πραγματικά η ευκαιρία να βιώσουμε σύγχρονα, το πνεύμα της ενότητας, να τιθασεύσουμε τον εγωισμό και να κινηθούμε με συλλογική συνείδηση.

Συνδετικός κρίκος η αισιοδοξία από την αναγγελία της αρχής της ζωής του Θεανθρώπου, που πυροδοτεί την αρχή της ζωής κάθε ανθρώπου αλλά και ο αγώνας των προγόνων μας πριν 200 περίπου χρόνια αποτινάσσοντας τον τουρκικό ζυγό.

Με το βλέμμα μας καθαρό και ήρεμο μπορούμε και πρέπει να πορευτούμε.

Ας παραδειγματιστούμε από τους σύγχρονους ήρωες, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό κι ας κατακτήσουμε τη δική μας νίκη στον αγώνα της κάθε μας  μέρας!"

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα