Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προληπτική απολύμανση των σχολείων στο Δήμο Κασσάνδρας

Προληπτικά μέτρα προφύλαξης της μαθητικής και εκπαιδευτικής Κοινότητας από τον κορωνοϊό, έλαβε ο Δήμος Κασσάνδρας, προκειμένου να εξαλείψει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου και κυρίως προκειμένου να αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας των μαθητών, των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών.

 

Εξειδικευμένα συνεργεία για την απολύμανση των σχολικών μονάδων, με απόφαση της Δημοτικής Διοίκησης επιδίδονται στο έργο απολύμανσης καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αξιοποιώντας τις ημέρες που τα σχολεία παραμένουν κλειστά, προκειμένου τη Δευτέρα, συνολικά το Σχολικό περιβάλλον της Κασσάνδρας να είναι απόλυτα ασφαλές.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, δήλωσε: " Η προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών από τον κορωνοϊό είναι βασική μας προτεραιότητα. Δεν θέλουμε να καλλιεργηθεί κανένα κλίμα πανικού. Αντίθετα προλαμβάνουμε για να μη χρειαστεί να θεραπεύσουμε. Με υπευθυνότητα απέναντι στους Κασσανδρινούς και με φροντίδα για την υγεία όλων, έδωσα σήμερα εντολή να αρχίσει έργο απολύμανσης όλων των Σχολικών Μονάδων της Κασσάνδρας με πρωτοβουλία του Δήμου.

Ευχαριστώ τις διευθύνσεις των Σχολείων για την αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε. Πάνω από όλα η υγεία".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα