Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρ. Τάσιος στην πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ

Την καθοριστική συμβολή του τουριστικού κλάδου στην ελληνική οικονομία για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες (όπως είναι η Χαλκιδική) επιδοκιμάζει η ΝΔ, η οποία έχει εντάξει στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της στο χώρο του τουρισμού. 


 
Ο πολιτευτής με τη ΝΔ στο νομό Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος διαθέτει πολυετή πείρα στον ξενοδοχειακό κλάδο τον οποίο υπηρετεί με επιτυχία και συνέπεια από υψηλές θέσεις ευθύνης (Πρόεδρος  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής κα). Η συμβολή του, ο πολύς χρόνος που αφιερώνει για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και η πετυχημένη επιχειρηματική του δράση ως ξενοδόχος στην περιοχή του, αναγνωρίζονται όχι μόνο από τους συναδέλφους και συντοπίτες του, αλλά πλέον και κεντρικά.


 
Ο δραστήριος κ. Τάσιος συμμετείχε, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία (μεταναστευτικό, κορωνοϊός) αυτή τη φορά και με τη νέα του ιδιότητα ως επικεφαλής ειδικού θεματικού τομέα Τουρισμού, στην πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε χθες, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στο Μοσχάτο.



Ο κ. Τάσιος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του, αλλά και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργο Στεργίου, όπως και τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων του κόμματος κ. Άκη Μπάφα για την ευκαιρία που του δόθηκε να αναπτύξει τις θέσεις και τις προτάσεις του γύρω από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα, δηλώνοντας έτοιμος να αναλάβει νέες πρωτοβουλίες και προωθώντας λύσεις σε επίκαιρα προβλήματα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα