Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

“Κάνε κλικ στη ζωή”

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασαν το Πρόγραμμα «Κάνε κλικ στη ζωή» την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στο ΚΑΠΗ της Ν. Καλλικράτειας.

 

O Δημήτρης Ρωσσάκης, στέλεχος της δομής υλοποίησης του προγράμματος εξήγησε στο κοινό ότι πρόκειται για πρόγραμμα υποστήριξης μοναχικών, ηλικιωμένων ατόμων ή χρόνιων πασχόντων. Η δομή είναι υποστηρικτική για 3.000 και πλέον ηλικιωμένους σε επίπεδο περιφέρειας, που ζουν μόνοι και πάσχουν από χρόνια νοσήματα, όπως διαβήτη, Alzheimer, καρδιολογικά προβλήματα, κατάθλιψη κ.α., δίνοντάς τους φροντίδα 24ωρης παρακολούθησης και τηλεφωνικής υποστήριξής τους, μέσω της τηλεειδοποίησης από ειδικές συσκευές που θα φορούν. Το πρόγραμμα θα έχει τριετή διάρκεια και θα στελεχωθεί από το απαραίτητο προσωπικό (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί).

“Πρόκειται για μία σημαντική δομή που απευθύνεται σε όλους τους ηλικιωμένους ή χρόνια πάσχοντες και βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους, υποβοηθάει τη μοναχική διαβίωσή τους και την ασφαλή γήρανσή τους. Θεωρώντας ότι είναι χρήσιμο να ενημερωθούν όλοι οι Δημότες του Δήμου μας, γι' αυτό και ζήτησα ήδη από τον κ. Ρωσσάκη να κάνουμε ανάλογη ενημέρωση και στις άλλες δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Έτσι την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η ίδια ενημέρωση στις 17:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Τρίγλιας και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών” ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρρά


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα