Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Κοπή πίτας στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας

Η κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας και του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας πραγματοποιήθηκε παρουσία της δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Α. Αλβανού και των αντιδημάρχων Καθαριότητας, Π. Παντζίκη και Τεχνικών Έργων, Β. Στακινού καθώς και εκπροσώπων του κλιμακίου Πυροσβεστικής Κασσάνδρας, του Δασαρχείου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας και του κλιμακίου της ΕΟΔ .

"Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τις ευχές τους και τη συνεργασία τους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και κατοίκους αυτού του πανέμορφου και αγαπημένου τόπου. Γιατί μετά το ζην, το αμέσως επόμενο ζητούμενο είναι το ευ ζην"  ανέφερε η διευθύντρια του ΚΥ Κασσάνδρας, Σοφία Δημοπούλου.


🎅 O Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αγαπημένες εορταστικές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έργα από το κλασικό ρεπερτόριο.

✨ Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική μουσική βραδιά γεμάτη γιορτινή ατμόσφαιρα και μελωδίες. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές», Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας, Χορωδία Αρναίας Δήμου Αριστοτέλη, Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα