Σ ένα κατάμεστο χώρο στην πόλη Brescia της Ιταλίας, με πλήθος παρευρισκομένων και με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων INTERNATIONAL TASTE AWARDS 2020.
Στο "Μέλι πεύκου Γεωργάκα" απονεμήθηκε το Bronze award και ο Αργύρης Γεωργάκας παρέλαβε το βραβείο για την επιχείρηση.
Το βραβευμένο μέλι χρησιμοποιήθηκε από τον executive chef Piecardo Zanotti και στο μενού του δείπνου.
Τα μετάλλια απονέμονται σε όσα προϊόντα ξεπερνούν τις προσδοκίες των κριτών.
Οι κριτές που επιλέγονται είναι μεταξύ των καλύτερων δοκιμαστών φαγητών και ποτών, sommeliers, chefs και λάτρεις των gourmet που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό και επιδεξιότητα τους. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η οποία περιλαμβάνει προσεκτική τυφλή δοκιμή κάθε προϊόντος, αξιολογούμενη αποκλειστικά με βάση τα προσόντα του.
Όπως δήλωσε ο Αργύρης Γεωργάκας νοιώθει διπλή υπερηφάνεια γιατί μια μικρή και οικογενειακή επιχείρηση παράγει σπουδαία προϊόντα που βραβεύονται κάθε χρόνο σε διεθνείς διαγωνισμούς και γιατί φαίνεται η αξία που έχει κάθε κουταλιά ελληνικού μελιού που παράγουν οι μέλισσες.