Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ποσό 382.000 ευρώ στα σχολεία της Χαλκιδικής από το υπουργείο Εσωτερικών

Το ποσό των 382.000 ευρώ θα λάβουν συνολικά οι δήμοι της Χαλκιδικής, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου,  για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συνολικά σε όλους τους δήμους της χώρας θα δοθούν 28.000.000 ευρώ. Πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες δόσεις που θα καταβληθούν το 2020.

 

Για την κατανομή του ποσού ελήφθησαν υπ' όψιν δεδομένα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη σχολική χρονιά 2018-2019 που αφορούν στον αριθμό των μαθητών ανά σχολική βαθμίδα, στον αριθμό των σχολείων και στον αριθμό των τμημάτων ανά κλιματική ζώνη, ενώ συνεκτιμήθηκε και η υλοποίηση του θεσμού του σχολικού τροχονόμου.

Τα ποσά θα καταβληθούν στους δικαιούχους δήμους με χρηματικές εντολές του υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Αναλυτικά για τη Χαλκιδική:


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα