Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διάκριση μαθήτριας του ΓΕΛ Πολυγύρου στο Διαγωνισμό Euroscola

Η μαθήτρια της Β΄τάξης του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου, Κυριακή Ζήση του Δημητρίου, διακρίθηκε στο Διαγωνισμό του Προγράμματος Euroscola για το σχολικό έτος 2019-2020. 

 

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από όλα τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας και οι επιτυχόντες στο διαγωνισμό είναι 24 μαθητές.

 

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Πολυγύρου, Δήμητρα Ρηγοπούλου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ανέφεραν:

 

"Συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια του Σχολείου μας Ζήση Κυριακή του Δημητρίου, Β΄τάξης η οποία διακρίθηκε στο Διαγωνισμό του Προγράμματος Euroscola για το σχολικό έτος 2019 - 2020. 

Η μαθήτρια μας θα μεταβεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 5 Μαρτίου 2020, για να συμμετάσχει με άλλους μαθητές από τις χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ημερίδα, όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο και τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την αποστολή των επιτυχόντων μαθητών θα συνοδεύσει η καθηγήτρια γαλλικών του Σχολείου μας κ. Χριστίνα Χατζηπαντελή".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα